Geen gemotoriseerd verkeer in gedeelte Duinengordel

Het voorstel van de directie van Duinengordel dat is aangeboden aan de gemeenteraden van Maaseik en Meeuwen-Gruitrode inzake het gemotoriseerde verkeer in de Kattebeekstraat en Zavelstraat wordt opgepakt.

De Kattebeekstraat nabij camping Zavelbos in Opoeteren wordt veel gebruikt door gemotoriseerd verkeer. Vanwege de start-locatie voor het recreatiegebied vindt Duinengordel het gemotoriseerd verkeer onprettig, zo weet HbvL.

Het voorstel dat er nu ligt zorgt ervoor dat het gemotoriseerd verkeer in de Zavelstraat dit in de toekomst enkel kan doen via de Weg naar Opoeteren en de Zavelweg. In de loop van april zullen de verkeersborden geplaatst worden en wijzigt de verkeerssituatie in de Kattebeekstraat en de Zavelstraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here