Zwaargewonde bij steekpartij in Meeuwen-Gruitrode

Politie Carma

In de nacht van zaterdag op zondag raakte een man uit Meeuwen-Gruitrode zwaargewond bij een steekpartij in de Edmond van Bocholtzstraat. Politie CARMA arresteerde een verdachte.

Zondag rond 3u20 vond in de Edmond van Bocholtzstraat een steekpartij plaats. Een 48-jarige man uit Meeuwen-Gruitrode raakte zwaargewond door een messteek in de buik, maar verkeerde niet in levensgevaar. De feiten kaderen in een relationeel conflict.

Een 41-jarige verdachte uit Meeuwen-Gruitrode werd gearresteerd bij de woning waar de steekpartij plaatsvond. Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. De veertiger werd maandagnamiddag voorgeleid bij de onderzoeksrechter en werd aangehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here