Marijn Vranken komt nog enkele stemmen te kort voor ‘Expeditie Robinson’

Marijn Vranken uit Stramproy, wil meedoen aan Expeditie Robinson. Hij komt echter nog enkele stemmen te kort om door te kunnen gaan. “Helaas ben ik bij opdracht één niet in de top zeven gekomen, maar ik heb een nieuw filmpje geplaatst”, aldus de Vranken.

De kandidaat voor het TV-programma stata momenteel op nummer vijf in de top 7. “Ik heb nog vele stemmen hard nodig om ‘veilig’ te staan”, zo vervolgt hij.

Degene met de meeste stemmen gaan door naar de castingdag. “Daar wil ik graag tussen zitten”, aldus Marijn Vranken “Het deelnemen aan Expeditie Robinson is een droom die uit kan komen. Als Limburgse dorpeling wil ik graag het avontuur aangaan en laten zien wat ik in mijn mars heb en natuurlijk mijn skills laten zien aan heel Nederland”, zo besluit hij.

Stemmen kan hier.

2 REACTIES

  1. kom op lieve mensen u kunt stemmen op elk mail adres en op facebook mag ook allebei IEDERE STEM TELT !!!!!BEDANKT Annemiek trotse moeder van Marijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here