Website Heemkunde Stramproy op-en-top

In Stramproy is de Heemkundevereniging al vele jaren actief om waardevolle zaken uit het verleden te behouden en zichtbaar te houden voor de bevolking. Er zijn al vele mooie dingen gedaan door deze vereniging, denk aan films, foto’s of de leesplankjes.

Sinds afgelopen dinsdag is er nu ook een heel modern medium ingezet om de Roojer historie in te zien. De website www.heemkundestramproy.nl is online gekomen.

De website is gevuld met de rijke historie van het dorp en wordt uiteraard nog flink aangevuld.

1 REACTIE

  1. Beste Mijnheer of Mevrouw van Stramproyer heemkunde, ik ben op zoek naar wat info over bierbrouwerij Maes uit Stramproy !! Ik weet niet of u mij kunt helpen daarbij? Tot 1974 hebben zij voor café Heijmans (Pier en Lies) in Neeritter het bier geleverd. Daarna is de brouwerij overgenomen. Dat is wat ik weet. Ik ben tevens op zoek naar een oud viltje of etiket van de brouwerij. Ik weet niet of u hierover iets heeft maar ik dacht, ik vraag even bij een waardevolle bron uit Stramproy. Niet geschoten, altijd mis. Ik hoor graag. Dank alvast voor uw reactie. Fijne dag en groet, Raymond Munnecom – Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here