Voorzitter Vlaams Parlement bezocht Ter Engelen

De voorzitter van het Vlaams parlement, Jan Peumans, heeft Dienstencentrum Ter Engelen in Maaseik onlangs bezocht.

Het was duidelijk dat het klooster en de kapel voor hem geen geheimen kende. Als jonge gast en interne leerling van de kruisheren was hij namelijk lange tijd misdienaar geweest in deze kapel. Hij bewaart hier heel goede herinneringen aan.

De heer Peumans onderschrijft ten volle het belang van een spoedige restauratie. Wanneer dit rond is, kunnen de gebouwen aan de zijde van de Capucienenstraat bestemd worden voor huisvesting van personen met een beperking.

Een woordvoerder van Ter Engelen geeft aan ervan overtuigd te zijn, dat de restauratie een grote meerwaarde zal betekenen op vlak van ruimtelijke ordening in het centrum van Maaseik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here