Halfvastenstoet Maaseik live bij Grensland Actueel

De Halfvastenstoet die aanstaande zondag door het centrum van Maaseik trekt, zal door Grensland Actueel rechtstreeks worden uitgezonden. Met vier camera’s zal er een compleet programma worden voorzien, waarbij voorafgaand aan de stoet beelden te zien zullen zijn van de voorbereiding van deze stoet.

De camera’s van Grensland Actueel worden opgesteld op de Markt in Maaseik, waar de stoet twee maal zal door komen. Er zal bij de jury-plek worden gefilmd.

Als locatie-studio wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten van Café ‘De Beurs’ in Maaseik. Het programma kan wereldwijd bekeken worden, op diverse plekken in en rond Maaseik zal deze stoet op grote beeldschermen te zien zijn.

De uitzending komende zondag start om 14.00 uur op www.grenslandactueel.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here