Club kampioenschap is nieuw bij Gorissen Press & Paper Clips Superprestige

Wielrennen wielrenner

Achter de schermen wordt al hard gewerkt voor de nieuwe editie van de Gorissen Press & Paper Clips Superprestige, het wielerevenement van de gemeente Kinrooi.

De organisatie heeft een nieuw onderdeel voor het komende seizoen toegevoegd, het club kampioenschap.

Elke renner die meedoet mag de deelnemende wedstrijd uitrijden. Wanneer de kop van de wedstrijd aan de laatste ronde begint, start voor iedereen de laatste ronde.

Al de renners die bij de inschrijving invullen dat ze voor een club rijden, kunnen die dag één punt verdienen voor de club, door de wedstrijd uit te rijden. Na elke wedstrijd worden de punten verzameld. De club die na de wedstrijd in Molenbeersel, wanneer de laatste etappe wordt verreden, het meest aantal punten heeft verzameld en zo met andere woorden met de meeste renners heeft meegedaan aan de wedstrijden, wint het club kampioenschap.

Daarnaast heeft de organisatie nog een wijziging doorgevoerd. Zo zal voor al de podium plaatsen in de wedstrijden van de Superprestige, de geldprijzen vervangen worden vervangen door prijzen van dezelfde waarde in natura.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here