Nederlandse belastingaangifte voor inwoners van de gemeente Kinrooi

Binnenkort is het weer zover: de belastingaangifte in Nederland moet weer worden gedaan. Sinds 1 maart kan men deze belastingaangifte doen.

Op woensdag 4 april is er in de kleine zaal van ‘De Stegel’ in Molenbeersel een informatieavond over de aangifte voor inwoners van Kinrooi die in Nederland werken. Deze avond start om 20.00 uur.

Verder zal er een invulmoment zijn. Op vrijdag 20 april 2018 is er een invulsessie in het Dorpshuis te Ophoven (De Belder 19). Daarnaast kan men ook op vrijdagmiddag terecht in het gemeentehuis bij Hubert Van Eygen tussen 13.30 en 16.00 uur. Op zaterdag kan men terecht bij Jo Brouns, aan de Weertersteenweg 170 in Kinrooi tussen 10.00 en 12.00 uur.

Bij grote drukte worden daar de dossiers enkel in ontvangst genomen. Het is dan ook zeer belangrijk dat het dossier volledig is.

Waar een en ander aan moet voldoen, kan je hier lezen.

2 REACTIES

  1. Toch wel zeer opmerkelijk dat een politieke partij spreekuren houdt voor politiek dienstbetoon in het gemeentehuis: een openbare, neutrale plaats die niet partijgebonden mag zijn.
    Zoiets kan blijkbaar alleen in Kinrooi.

  2. Nou inderdaad Claudia, wat voor een toekomst hebben deze kinderen. Aan de andere kant weten ze ook niet veel beter en hebben geen flauw benul hoe wij hier leven. De mensen daar lijken allemaal blij en vrolijk!Dat is dan wel weer mooi om te zien! best custom essay

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here