Maasmechelen schaft mobiele camera’s aan

Gemeentehuis Maasmechelen

De afgelopen jaren werden er heel wat inspanningen geleverd om kleine vormen van overlast (sluikstort, vandalisme, zwerfvuil, …) terug te dringen. Om blijvend resultaat te boeken is een permanente opvolging noodzakelijk. De inzet van verplaatsbare camera’s op overlastgevoelige plekken in Maasmechelen kan hierin een belangrijk rol spelen.

De gemeenteraad van Maasmechelen keurde onlangs een reglement goed waarmee verplaatsbaar cameratoezicht in de gemeente mogelijk wordt. In de loop van de komende weken zal je in het straatbeeld dan ook camera’s kunnen opmerken.

Dankzij de camera’s kan er snel en accuraat ingespeeld worden op overlast en eventuele incidenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here