Jaarvergadering Heemkundekring Echter Landj

Echt

Dinsdag 6 maart om 20.00 uur houdt Heemkundekring Echter Landj haar 36e jaarvergadering in Buurthuis St. Joris in Echt.

Naast de opening en mededelingen staan onder andere op de agenda het jaarverslag 2017, het financieel verslag 2017 en begroting 2018, kascontrole en de verkiezing van nieuwe bestuursleden.
Het bestuur is verheugd tijdens de ledenvergadering twee kandidaat- bestuursleden voor te stellen, namelijk de heren Michel Locht en Jan Pirovano. Volgens de statuten resteert dan nog één vacature. Kandidaten kunnen worden voorgedragen tot vóór de aanvang van de vergadering.

Na de sluiting worden de leden in de pauze getrakteerd op koffie/fris en vlaai. Het bestuur van de heemkundekring nodigt de leden en ook belangstellenden van buiten, uit om ná de pauze een lezing over Koningsbosch bij te wonen, die gegeven wordt door Jos Loete. Deze lezing zal omstreeks 21.00 uur beginnen. De niet-leden zal om een bijdrage worden gevraagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here