Symbolische overhandiging eindbedrag cd-actie Prins Phil I aan CliniClowns

In de afgelopen carnavalsperiode heeft Prins Phil I van de Rogstaekers in Weert veel respons gekregen op zijn zelf geschreven ‘Vastelaovendjlidje’. Dat heeft hem doen besluiten om nog in diezelfde periode een actie op touw te zetten ten bate van de Stichting CliniClowns.

Belangstellenden konden voor een willekeurig bedrag een cd van zijn liedje kopen of een vrijwillige bijdrage sponsoren voor deze stichting. Hiermee kan afleiding, plezier en ontspanning worden geboden aan zieke en gehandicapte kinderen in zorginstellingen, kinderdagverblijven, behandelcentra en op scholen.

Onlangs is de actie afgesloten met de prachtige opbrengt van € 11.172,-.

Dit bedrag zal symbolisch worden overhandigd aan een ambassadeur van Cliniclowns.

De overhandiging vindt plaats op donderdag 1 maart 2018 om 18.30 uur bij het Rogstaekersbeeldje (De Naas) op de Markt in Weert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here