Babyborrel gemeente Kinrooi met 59 gezinnen en 150 aanwezigen (video en foto’s)

Het schattigheidsgehalte was zondag 25 februari heel hoog. In de gemeente Kinrooi werden in 2017 96 nieuwkomertjes geteld. In totaal waren er zondag 59 aanwezig in Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ in Molenbeersel.

Het was zondag gezellig druk in ‘De Stegel’. De nieuwkomers waren samen met de ouders en eventuele broers en zussen in totaal goed voor een 150-tal gasten. Zij konden allemaal genieten van een heerlijk ontbijtbuffet in GC De Stegel.

Tussendoor konden ze via infostandjes kennismaken met een aantal nuttige diensten zoals kinderopvang ‘t Speel-nestje, de bibliotheek, dienst vrije tijd, Kind & Gezin, landelijke kinderopvang, Opvoedingswinkel Maasland en de Gezinsbond.

Tot slot was er voor iedere baby nog een geboortepremie van 50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here