Kinrooienaar Maarten Truijen bezig met merchandising voor De Romeo’s (video en foto’s)

De in Kinrooi woonachtige Maarten Truijen kreeg zowel in Vlaanderen als Nederland bekendheid, door zijn deelname aan het TV-programma, ‘Gordon Gaat Trouwen, maar met wie’. Hij werd het uiteindelijk niet, maar is, mede door zijn bekendheid aan dit programma, gestart met het opzetten van een merchandisingscampagne voor de Belgische groep ‘De Romeo’s.

Deze Vlaamse band verzorgde ook een optreden in de show van entertainer Gordon. “Ik kijk met veel enthousiasme terug naar het programma”, zo vertelt Maarten Truijen, die in de eerste aflevering van Gordon te horen kreeg dat de keuze niet op hem viel. “Dat was voornamelijk een leeftijds-dingetje”, aldus Maarten, die naderhand nog via een ‘wild card’ terug kwam in het programma.

In Kinrooi bleef het bezoek van Gordon niet onopgemerkt. “Wel merk ik dat mensen een beetje afstand nemen en me niet direct aanspreken”, zo vervolgt Maarten die niet bij de pakken is gaan neerzitten. “Ik zit volop in de voorbereidingen van de merchandising van De Romeo’s. Hierdoor zal ik veel achter de schermen actief zijn, en dat is iets wat ik bijzonder prettig vind”, zo besluit hij.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here