Start afbraak Parochiezaal in Molenbeersel

De afbraak van de Parochiezaal in Molenbeersel is gestart. Het dak is er de voorbije dagen vanaf gehaald en aan de achterzijde van het gebouw zijn al enkele muren gesloopt. Door de afbraak van de Parochiezaal zal de omgeving rond Basisschool ‘De Wieken’ veiliger worden gemaakt.

De omgeving rond de basisschool zal heringericht worden. Zo zal er onder andere een fietsstraat komen, “de eerste van onze gemeente”, aldus burgemeester Jo Brouns van de gemeente Kinrooi. “In deze straat zijn auto’s nog wel welkom, maar hebben fietsers voorrang. “Auto’s kunnen fietsers niet inhalen. Het ligt voor de hand dit te realiseren in een straat die de school ontsluit”, aldus de burgemeester.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here