Viering 50 jaar Racing Reppel begint met zaalvoetbaltornooi

De viering van het 50-jarige jubileum van voetbalclub Racing Reppel begon onlangs met een zaalvoetbaltornooi voor jeugdploegen.

Op woensdag 14 en donderdag 15 februari werd er in de sporthal van Kaulille gevoetbald door jeugdvoetbalploegen van U7 tot en met U13, ter gelegenheid van het 50-jarige jubileum van de voetbalclub uit Reppel.

Alle 180 spelers in de verschillende categorieën zetten hun beste beentje voor, met volle overgave. Dat leidde tot volgende winnaars: Breugel SV bij de U7, Bocholt VV bij de U8, Standaard Elen bij de U9, nogmaals Bocholt VV bij de U10 en RSC Koersel zowel bij de U11 als bij de U13.

De 200 toegekomen supporters genoten met volle teugen.

Verdere feestactiviteiten voor de viering voor het 50-jarig bestaan van Racing Reppel volgen in mei.

Foto: Robert Peeters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here