Snoeidag Maasvissers Geistingen

De Maasvissers uit Geistingen beheren een gebied waar 160 vissers kunnen vissen. Vorig jaar ontving de gemeente Kinrooi nog het predicaat ‘Meest visvriendelijke gemeente van Vlaanderen’. “Dit hebben we mede door de geweldige inzet van de Maasvissers gekregen”, zo reageerde burgemeester Jo Brouns van de gemeente Kinrooi. Om de plassen proper te houden organiseren De Maasvissers regelmatig snoeidagen. Zaterdag 10 maart staat de eerste snoeidag van dit seizoen gepland.

“Het is geen klein werk, het gebied bestrijkt ruim drie kilometer dus helpende handjes zijn méér dan welkom”, aldus voorzitter Johan Telen van De Maasvissers.

Hulpvaardige personen kunnen zich zaterdag 10 maart vanaf 8,30 uur melden aan de Steenberg in Geistingen, van waaruit de snoeiactie gecoördineerd zal worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here