Bluescafé ‘De Stegel’ blaast vier kaarsjes uit (video)

Op zaterdag 3 maart kunnen bluesliefhebbers terecht in Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ in Molenbeersel. Daar wordt wederom ‘Bluescafé De Stegel’ georganiseerd door een vriendengroep. Het is de vierde maal dit jaar.

Het programma dit jaar is weer met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Er komen drie bands. The Stoolgang, een groep uit Stramproy zal het festival openen. Daarnaast zullen Doghouse Sam Blues Revue en Phil Bee’s Freedom in Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ optreden.

“Het programma start stipt om 20.00 uur”, aldus organisator Fred Truijen.

De entree bedraagt in voorverkoop 6 euro, aan de zaal betaalt men 8 euro.
Kaarten zijn te reserveren bij onder andere Theatercafé De Stegel, Kapper Roger en Spar De Molen in Molenbeersel en in de Benelux in Stramproy.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here