Prijzen Rogstaekersoptocht bekend

Op zondagmiddag 11 februari 2018 heeft de grote vastelaovendjoptocht van Stadsvastelaovendj vereiniging de Rogstaekers door de binnenstad van Weert getrokken.

Daar waar het s ’morgens nog plensde van de regen veranderde het weer bij de start van de stoet in een aangenaam zonnetje. De dikke rijen toeschouwers, die wederom de Rogstaekers stad bezochten, hebben samen met Preens Phil 1e en Jeugdpreens Sep 2e naar een kleurrijk en amusant schouwspel kunnen kijken. Voor Vorst Stan was dit zijn eerste optocht als Vorst van de Rogstaekers en hij wenste vanaf de Raad van Elf wagen iedereen een zalige vastelaovendj toe.

De uitslag van de optocht is volgens de jury dat de felbegeerde Gouden Rog naar C.V. de Doorzetters gaat met hun motto: Wa’n heerlijk fisje. De overige categorieprijzen zijn: winnaar van de Knauwelpriees: V.V. Poelepetaote & Hâllef um met het motto: ’t Mót neet gekker waere. Kerkelijke Harmonie St Joseph 1880 met de uitbeelding: Van Horne waertj herdachtj wint de Harmonieprijs.

In de bijlage staan alle prijzen vermeld.

Uitslagen Rogstaekersoptocht 11-02-2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here