Werkgroep Documentatie Maaseik zoekt informatie over foto

De Maaseiker Werkgroep Documentatie is op zoek naar informatie over een foto. Deze is afkomstig van een stoet uit lang vervlogen tijd.

“We willen graag mensen oproepen om met informatie hierover te komen, zoals bijvoorbeeld wie de personen zijn die afgebeeld staan, wat werd uitgebeeld, het waarom en zo meer”, aldus voorzitter Johnny Coolen van de Werkgroep Documentatie.

Op 20 februari zal men tijdens het ‘Wawweleurke’ in de Bibliotheek van Maaseik hier verder op in gaan. “Iedereen is van harte welkom vanaf 14.30 uur. Naar traditie wordt er veel gewawweld met foto’s uit de oude doos, met een lekkere tas koffie en een koekje”, zo besluit Coolen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here