Bridgen voor beginners

In Kessenich, in Maaseik, in Neeroeteren, in Bree, in Dilsen; overal ter wereld zijn er bridgeclubs actief die wekelijks tientallen kaartliefhebbers samenbrengen om bridge te spelen, het mooiste en meest veelzijdige kaartspel ter wereld.

In Kessenich komen elke donderdag zo’n 50 personen samen om te bridgen.

Is bridgen gemakkelijk? Het antwoord is neen. Is bridgen te leren? Het antwoord is ja.

Bridgeclub Vriendenkring Kessenich organiseert vanaf 12 maart een beginnerscursus: 10 lessen op maandagavond, telkens vanaf 19u30 in de fanfarezaal, Meierstraat 46 b, Kessenich. Na het volgen van deze cursus kan iedere deelnemer meedoen aan de wekelijkse bridgedrives op donderdagavond.

De lessen worden gegeven door een gediplomeerde lesgeefster. Kostprijs: 60 euro, inclusief cursusmateriaal. De eerste les is een gratis kennismakingsles.

Info en inschrijvingen liefst per mail bij voorzitter Roger Caris.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here