Liefdesboodschap in Hamont-Achel op infoborden

Woensdag 14 februari, de dag van de liefde, komt stilletjes aan weer dichterbij. Daarom lanceert de stad Hamont-Achel opnieuw haar Valentijnsactie. Zo kunnen inwoners gratis een boodschap voor hun partner – of degene op wie men een oogje hebt – op de verschillende digitale infoborden laten plaatsen.

Inwoners kunnen een geliefde verrassen met een romantisch bericht. Via internet kan men een gepersonaliseerde boodschap insturen. Dit kan tot 5 februari. Deze wordt op Valentijnsdag gepubliceerd op de 7 digitale infoborden die verspreid staan doorheen Hamont-Achel.

Deelnemers veroveren mogelijk niet enkel het hart van hun geliefde, maar maken ook kans op een heus verwenpakket aangeboden door de stadHamont-Achel. Een onschuldige hand loot op 14 februari een winnaar uit alle inzendingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here