Ouders en pas geborenen welkom bij de Kinrooise babyborrel

Het is jaarlijkse traditie. Eenmaal per jaar nodigt het gemeentebestuur van Kinrooi ouders met hun pasgeboren kinderen uit voor een ontbijt. Dit jaar zal deze Babyborrel op zondag 25 februari plaats vinden.

De Babyborrel is voor ouders met kinderen die in 2017 geboren zijn. “Vorig jaar verwelkomden we hier 96 nieuwe inwoners”, aldus schepen Sylvie Vanmontfort van de gemeente Kinrooi. “We zijn binnen deze gemeenschap samen verantwoordelijk voor onze kinderen. Het is dan ook belangrijk dat jonge ouders niet allen staan. Dat willen we deze mensen laten voelen.”
Jonge gezinnen kunnen op 25 februari naast het ontbijt kennis maken met organisaties waar men terecht kan, zoals de Gezinsbond, bibliotheek, kinderopvang en meer”, zo vervolgt de Schepen.

Tijdens de Babyborrel krijgen ouders van de pasgeborenen een geboortepremie van 50 euro geschonken.

Voor de babyborrel kan men zich nu online aanmelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here