Druk bezochte Nieuwjaarsreceptie Stad Bree (video en foto’s)

De jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari, bracht heel wat inwoners van de Stad Bree op de been. Toneel voor de receptie was de Schaatspiste die deze zondag voor het laatst op het Vrijthof stond.

Er was muziek, er kon gratis geschaatst worden en er werd geklonken op het nieuwe jaar, dat voor het stadsbestuur van de Stad Bree ook voor veel uitdagingen zorgt.

“We gaan niet alleen maar afbreken, maar ook bouwen aan de toekomst van Bree. Het centrum van Bree is al goed op de schop gegaan, daar zijn we nog niet klaar. Er komt een nieuwe theaterzaal en op de site van het ziekenhuis een nieuw medisch centrum voor huisartsen, een huisartsenpost en een Huis van het Kind, gerealiseerd worden”, aldus burgemeester Liesbeth Van der Auwera van de Stad Bree.

Er werd afgelopen zondag veel teruggeblikt maar ook flink vooruitgekeken in een mooie ambiance tijdens de Nieuwjaarsreceptie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here