Ilka Verstraeten doet gooi naar een finaleplek (video)

De 23-jarige Ilka Verstraeten uit Kinrooi is een van de twintig finalisten van de Miss Wellness Beauty 2018. De Miss Wellness Beauty staat voor passie in de wellness en schoonheidssector.

Ilka is trots op haar finaleplaats. “Het is vooral goed om mezelf op de kaart te zetten en er veel van te leren”, zo vertelt ze. Trots is ze zeker, want uit 73 inzendingen werd zij geplaatst in de finale.

“Ik ben een jonge vrouw met veel energie, passie en creativiteit”, aldus Ilka Verstraeten. Ze is liefhebber van fitness. “Ik ben een allround schoonheidsspecialiste met specialisaties in wimperextensions, wimperlifting en gelnagels. Mijn grote passie is visagie”, zo vervolgt de finaliste.

Met haar zaak, die in Kinrooi is gevestigd, wil ze groeien. “De finaleplaats helpt daar beslist in”, aldus Ilka Verstraeten.

De Miss Wellness Beauty staat voor passie in de wellness en schoonheidssector. De finalestrijd zal zondag 22 april 2018 in Genk plaatsvinden tijdens een Galabijeenkomst. Via haar Facebookpagina zijn de vorderingen te volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here