Laatste loodjes rondom voorbereidingen Geistinger Nieuwjaarsduik

Aan Dagstrand ‘De Steenberg’ in Geistingen worden momenteel de laatste voorbereidingen getroffen voor de Nieuwjaarsduik van aankomende zondag. “Er komt veel kijken bij deze organisatie, want naast de vele deelnemers die ieder jaar hier in het water plonsen, hebben we nog veel meer toeschouwers”, zo reageert organisator Niels Gielen.

Voorafgaand aan de duik is er een waterskishow te zien.

Deelnemers die graag een nat pak halen, kunnen zich vanaf 10.00 uur inschrijven. Om 12.00 uur volgt een opwarming, waarna om 13.00 uur de menigte het water in zal gaan. Vorig jaar namen 200 dappere ijsberen deel aan de jaarlijkse frisse start van het nieuwe jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here