Agent in Weert loopt schade aan gehoor op door vuurwerk

politie bureau weertOp de Oelemarkt in Weert vond tijdens oud op nieuw rond 1.45 uur een incident plaats met een flinke vuurwerkknal. Omstanders ondervonden hiervan hinder en dit had met name impact op het gehoor. Een politieagent liep hierbij schade op aan zijn gehoor.

De politie van Weert probeert de dader te achterhalen en heeft een oproep op de Facebookpagina van de Weerter politie geplaatst: “Heb jij informatie over de persoon die de knal veroorzaakte of heb jij hiervan op enig manier last gehad, meld je dan bij ons. Uiteraard mag diegene die hiervoor verantwoordelijk is ook zelf met ons contact opnemen.
Kom langs op het bureau in Weert of bel ons via 0900-8844 en vermeld dan ons registratienummer: 201800489”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here