Limburgse oerknal aan vooravond OLS 2018

schutterij schietenOp vele kalenders is zondag 1 juli 2018 al rood omcirkeld, dè dag van het Oud Limburgs Schuttersfeest in de gemeente Kinrooi. Vrijdag 29 juni is er echter al volop activiteit op het OLS-terrein in Raam. “We presenteren een Limburgse Oerknal”, zo vertelt PR-voorzitter Mark Hoedemakers van de stuurgroep.

Er zal vrijdag 29 juni een feestavond worden georganiseerd. Eerder werd al bekend dat Rowwen Hèze deze avond zal optreden. “Dat is echter nog niet alles”, aldus Hoedemakers die doorgeeft dat ook Henk en Ton (van de Janse Bagge Bend) en The Crazy DJ’s hun opwachting zullen maken.

“Op 1 februari zal de kaartverkoop van start gaan”, zo besluit Hoedemakers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here