Zware brand bij iTek in Kaulille

Zwaailicht politie brandweer ambulanceEr woedt momenteel een zware uitslaande brand in Kaulille. Dat meldt Politiezone Carma. Twintig huizen zijn ontruimd. Buurtbewoners moeten de ramen en deuren dichthouden. Het is nog niet duidelijk of er gewonden zijn. 

De brand is uitgebroken in fietsenwinkel iTek aan de Steenweg op Kleine Brogel in Kaulille. Het gaat om een uitslaande brand, zo bevestigt de burgemeester. In de omgeving is een grote rookpluim te zien.

Buurtbewoners moeten de ramen en deuren gesloten houden en de ventilatiesystemen uitschakelen. Dat geldt zeker voor de wijk tussen Marsestraat/Kleine Marsestraat en Cdt. Leroystraat, zo zegt de politie.

De hulpdiensten zijn momenteel ter plaatse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here