Chiro Kinrooi werkt aan verbouwing (video)

Het huidige Chirolokaal van Kinrooi is toe aan een renovatiebeurt. De leden van de Chiro werden hierover vrijdag 22 december geïnformeerd. Wat men exact van plan is, dat is nog niet helemaal duidelijk. Er zijn namelijk verschillende scenario’s die de komende tijd onderzocht zullen worden.

De leiding heeft wel al een tijdsplanning gereed. “We willen eind 2019 ons nieuwe onderkomen kunnen betrekken”, zo vertelt hoofdleider Jens Vandebroek van de Chiro Kinrooi.

Naast een verbouwing van het huidige clublokaal heeft het gemeentebestuur van Kinrooi de oude sporthal aangeboden. “We houden alle opties open. Feit is wel dat wat we gaan doen veel geld gaat kosten. Dat moeten we nu bijeen zien te krijgen”, aldus Vandebroek.

De Chiro van Kinrooi wil diverse acties gaan organiseren om op die manier voldoende financiële middelen te hebben om dit alles te kunnen bekostigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here