Onderzoek naar overlijden Maaseiks model

Er wordt een onderzoek ingesteld naar de dood van het 19-jarige model Ivana Smit, die in Maaseik woonde. Interpol is ingeschakeld door de Nederlandse ambassade in Maleisië, daar Smit de Nederlandse nationaliteit heeft.

De familie van Ivana Smit is door de ambassade in Maleisië op de hoogte gebracht, zo weet NU.nl. Smit werd donderdagmiddag (plaatselijke tijd) dood en volledig ontkleed gevonden op het balkon op de zesde verdieping van een appartementengebouw. Ze zou rond 10.00 uur van het balkon van het appartement van een Amerikaans echtpaar zijn gevallen, twintig verdiepingen hoger. De Nederlandse en het stel zouden die nacht hebben gefeest, waarna Smit bij de Amerikanen logeerde.

Omdat er summier informatie beschikbaar is bij de autoriteiten in Maleisië, wordt overgegaan naar een grootscheeps onderzoek. Smit groeide op bij haar grootouders in het Zuidoost-Aziatische land en woonde de laatste tijd in Maaseik. Onlangs keerde ze terug naar Maleisië om haar modellencarrière daar op te bouwen. Smit liep onder andere mee in modeshows voor de merken Chanel en Triumph.

Foto: Facebook Ivana Smit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here