Breese Middenschool Heilig Hart organiseert solidariteitsmarkt

De start van de Advent valt voor de Middenschool Heilig Hart in Bree al jaren samen met de solidariteitsmarkt ten voordele van de Sint-Vincentiusvereniging ‘De kleine drempel’. Zoals deze vereniging van vrijwilligers willen ook onze leerlingen en leraren mensen in Bree en omgeving, die het moeilijk hebben om de touwtjes aan mekaar te knopen, een warm hart toedragen.

Tijdens de vier pauzes ging alle aandacht naar de markt op de speelplaats. Om een zo aantrekkelijk mogelijk ‘winkeltje’ op poten te zetten werd er vooraf per klas intens vergaderd, gebakken, geknutseld, verzameld…

Met dank ook aan ouders en grootouders die achter de schermen meehielpen. De worstenbroodjes en andere lekkernijen werden weer erg gesmaakt, evenals het ‘Rad van fortuin’ en andere raadspelletjes. Meneer Goossens zag de slagroom wel van erg dichtbij.

Ook dit jaar is de school weer fier zijn op zoveel actieve betrokkenheid. Binnenkort zullen ze te horen krijgen welk kerstgeschenk ze met de actie ‘De kleine drempel’ mogen aanbieden.

Foto: Jurgen Moons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here