Optochtroute OLS 2018 door winnend zestal gefietst (video)

De voorbereidingen van het OLS beginnen de dag nadat je ‘m als schutterij gewonnen hebt. Die leuze hoor je elk jaar opnieuw in schutterskringen en het betreft een waarheid als een koe”, zo reageren diverse leden van de stuurgroep die druk bezig zijn met de organisatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest, volgend jaar in de gemeente Kinrooi.

Naast het zoeken naar een geschikte locatie voor het feest, is ook het uitstippelen van de optocht één van de eerste items op de planning. Het winnend zestal van St.Servatius Raam, Jean Huyskens, Peter Aengeveld, Kim van Eygen, Evy Dirks, Erik Caris en Jean van Eygen, verkenden afgelopen zomer de route per fiets.

De gemeente Kinrooi heeft een luchtreportage laten maken van de tocht die op 1 juli 2018 door honderden schutters zal worden gemarcheerd.

Aan het einde van de Hoverhofweg zal aan de rechterkant het feestterrein komen. Van daaruit zal ook de optocht vertrekken. Die gaat onder andere via Hoverhofweg – Leustraat – Bongertestraat – gemeenteplein – De Belder – Dikke Linde – Honsdries – Reystraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here