Shuttleweg Terhills in Eisden gereed

De shuttleweg op de Terhills site in Eisden is gebruiksklaar. Het gaat om een smalle weg die de verschillende toeristische projecten op de site met elkaar verbindt.

Die toeristische projecten zijn nu al het Terhills hotel, het cablepark voor waterskiërs, Maasmechelen Village en Connecterra. Later komt daar nog het wellnessresort bij dat nu gebouwd wordt, en de Terhills Center Parcs vestiging.

De shuttleweg is een project van de LRM en is 4 kilometer lang. De verlichting is nog niet helemaal in orde, maar voor de rest is de weg klaar. Eerst zullen er twee elektrische busjes ingezet worden. Op termijn moeten dat zelfrijdende elektrische busjes worden. En de primeur om de weg te verkennen is weggelegd voor de ministers van de Vlaamse regering, die morgen voor een keer op verplaatsing vergaderen, in het Terhills hotel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here