Grenslaup Vosseven komt er weer aan

Bij de vorige van de Grenslaup Vosseven editie slaagden 15 Start to Runners in het bereiken van het doel om 3 km hard te lopen. Inmiddels zijn ze samen met nog 6 extra mensen bezig aan het werken naar het volgende doel, een 5 km wedstijd lopen!

In ieder geval kunnen deze lopers en loopsters en een heleboel anderen hun conditie en uithoudingsvermogen testen op zondag 17 december tijdens de 34e Grenslaup Vosseven, de trimloop door de bossen en over de fietspaden nabij het gelijknamige bungalowpark en restaurant in Stramproy. Een grotendeels onverhard parcours.

Deze trimloop die elke 3e zondag van de maand plaatsvindt op deze locatie (met uitzondering van de maanden juli en augustus) begint om 10.00 uur met het rondje voor de jeugd t/m 12 jaar (1,1 km). 10.15 uur de start van de overige afstanden (1 t/m 5 ronden van 3175 m).
Inschrijven kan vanaf 9.00 u. bij Pannenkoeken en Meer ‘Nieuw Vosseven’ aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. Inschrijfkosten: € 2,00 p.p. jeugd t/m 12 jaar gratis.
Bij elke aflevering worden 3 waardebonnen van ‘Nieuw Vosseven’ verloot onder de deelnemers. Omdat dit de laatste editie van 2017 is, zal er een kleine attentie aan de deelnemers worden uitgereikt bij de inschrijving.

Degenen die in het seizoen 8, 9 of 10 keer deelnemen maken in juni 2018 kans op een waardebon (2 stuks worden verloot) van € 50,00 van ‘Nieuw Vosseven’.

Tijd is minder belangrijk dan deelnemen. De belevenis van het hardlopen, het vertoeven in de natuur en het genieten van de Grensstreek bij en om het Vosseven is essentieel.

Wandelen is ook mogelijk. Vanaf de Brasserie voeren diverse wandelroutes door de fraaie, bosrijke grensregio. Parkeerruimte is ruim voldoende voorhanden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here