Een Sprankeltje Geluk schenkt speelgoedpakketten aan Weggeefwinkel Kinrooi

SinterklaasDe verenging ‘Een Sprankeltje Geluk’, die op zaterdag 23 december een unieke Kerstoptocht voor het goede doel organiseert in Molenbeersel, gaf gevolg aan de oproep van Weggeefwinkel Kinrooi, voor het sponsoren van speelgoedpakketten voor hun Sinterklaasfeest.

Initiators Christiane Flipkens en Ludo Vanreyten zijn geen onbekenden in Molenbeersel. Vanuit hun dagelijkse bezigheden bij respectievelijk Carpe Diem en Drukkerij Varop hebben ze het idee opgepakt om diverse activiteiten te organiseren, waarvan de opbrengst wordt besteed aan plaatselijke hulpbehoevenden. “Landelijk zijn er al zovele instellingen die hetzelfde doen, maar alleen al in onze eigen gemeente zijn er genoeg mensen die best een ruggesteuntje kunnen gebruiken. Alleen jammer, dat we niet iedereen kunnen helpen.” aldus Christianne.

Zelf organiseerde de vereniging een speelgoedinzameling die zoveel bijval kende, dat er al vlug een halt aan werd toegeroepen. De oproep van de Weggeefwinkel kwam dus precies op het juiste moment. Het speelgoed, genoeg om zowat alle nodige pakketten te vullen, werd graag besteed aan dit mooie initiatief. Tijdens het Sinterklaasfeest van de Weggeefwinkel, op zondag 26 november in zaal ‘De Borg’ in Kessenich, zullen vele kinderen zich verheugen over hun mooie Sinterklaascadeautjes.

Over de drijfveer achter ‘Een Sprankeltje Geluk’, verwijzen Ludo en Christianne graag naar de treffende tekst in hun info-folder: “Voor mensen die we kunnen helpen, betekent dit héél veel en wordt het gezien als een groot gebaar. Voor ons en voor iedereen die het altijd goed heeft, is dit slechts een sprankeltje geluk dat wij kunnen uitdelen.” In de hoop dat deze vereniging verder dergelijke initiatieven blijft ondernemen, wordt iedereen uitgenodigd deel te nemen aan de Kerstoptocht, zaterdag 23 december in Molenbeersel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here