De 11e vanne 11e neet in Mestreech

11 November is ieder jaar weer een dag waarop massaal een snipperdag wordt genomen. De opening van het carnavalsseizoen in Maastricht wil iedereen meemaken. Dit jaar valt de 11e vanne 11e op een zaterdag. Voor de meesten gunstig dus.

Maar waarom zo ver moeten gaan om zo’n spektakel te beleven als het ook dichter bij huis kan? Marcel en Peter Beelen van café Tramhalt in Weert komen met iets nieuws:

Neet in Mestreech mer inne Tram

Op zaterdag 11 november kunt u in de Maasstraat in Weert de start van het vastelaovendj-sezoen dicht bij huis beleven. Diverse live optredens van artiesten rechtstreeks uit Maastricht, maar ook anderen, zullen er samen met u een geweldige dag van maken. Het feest begint om 11.11 uur en zal duren tot 20.11 uur. Er vroeg bij zijn? Dat kan. De deuren gaan om 10.00 uur open.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here