Tim Rossini van Jumbo Stramproy leukste kassamedewerker van Nederland

De leukste kassamedewerker van Nederland werkt in Stramproy. De 26-jarige Tim Rossini is in een gelanceerde wedstrijd die Radio 3FM-dj Domien Verschuuren lanceerde als beste uit de bus gekomen.

De medewerker van de supermarkt in Stramproy was voorgedragen door zijn collega’s en behoorde gisteren tot de laatste drie genomineerden. Vanochtend werd bekend gemaakt dat Tim Rossini als beste uit de bus kwam.

Rossini werkt bij een Jumbo-filiaal in Stramproy. Zijn collega’s hebben hem voorgedragen bij de radiozender omdat hij altijd vriendelijk is. De actie van Domien Verschuuren reikte zelfs tot in België. “We krijgen veel klanten uit België, die Tim complimenteren om zijn vriendelijkheid”, is een veelgehoorde reactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here