Genieten van eten en drinken bij Drams & Bites (video en foto’s)

Drie ondernemers in Kinrooi organiseerden vorige week ‘Drams & Bites’, waarbij gasten konden genieten van gastronomisch eten, lekkernijen èn whiskey en rum. “Dit is de derde editie, de voorbije twee hebben we dit met twee ondernemers gedaan, nu zijn we met z’n drieën”, aldus uitbater Ronny Domen van ’t Rondpunt in Kinrooi.

Collega-uitbater Gunther Moonen van Saint Mac levert de whiskey. “Naast de verschillende soorten whiskey merken we dat bezoekers ook graag eens proeven van rums, dus daar voorzien we ook een klein beetje in”, zo vertelt hij. “Het dessert komt van de derde ondernemer, Het Chocolade Atelier. “We spelen met de gedachte om naar de toekomst toe verder uit te breiden met rums, maar dan zou het ook fijn zijn als er nog meer ondernemers willen aanhaken”, aldus Moonen.

Over bezoekers heeft men niet te klagen. “De eerste editie hadden we vijftien plaatsen, deze editie is koploper met ruim veertig deelnemers”, aldus Ronny Domen.

De bezoekers werden getrakteerd op een zes gangen-menu, dat bijzonder divers was. Een sorbet, een hamburger, steak, mais waren enkele gerechten die geserveerd werden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here