Onderhoudswerken in straten van Maaseik

Op maandag 30 en dinsdag 31 oktober 2017 voert aannemer Kerkhofs Wegenbouw telkens tussen 6.00 en 18.00 uur onderhoudswerken uit aan de Van Eycklaan (vanaf Weertersteenweg tot voorbij rotonde aan Achterolmen), aan de P.P. Rubensstraat en aan de H. Van der Goesstraat in Maaseik. Tijdens deze twee dagen kan er niet geparkeerd worden op en langs deze wegen. Parkeren kan wel langs de Van Eycklaan vanaf de rotonde aan Achterolmen  richting Venlosesteenweg.

Op 30 oktober wordt de toplaag van de asfaltverharding afgefreesd en op 31 oktober wordt er een nieuwe asfaltlaag gelegd. Indien het weer te slecht is, dan worden de werken verschoven naar 2 en 3 november 2017.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Burgemeester Philipslaan. Verkeer naar zwembad, Steengoed Arena, Fuego, moskee, tennis, schaatshal, enz. wordt omgeleid via Venlosesteenweg.

Tijdens de werken kunnen de bewoners van Van Eycklaan, P.P. Rubensstraat en H. Van der Goesstraat hun woning niet met een voertuig bereiken. Dit kan wel te voet of per fiets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here