Volleybalplaatjes-actie bij Maaseiker supermarkt (video en foto’s)

Een supermarkt in Maaseik is een plaatjesactie gestart. Hierbij kan men in de winkel bij het doen van aankopen sparen voor een verzameling plaatjes van lokale volleybalspelers die bij clubs in het Maasland actief zijn.

Het is een actie van de lokale Carrefour-supermarkt in Maaseik. “We kiezen voor deze actie omdat we ons verbonden voelen met volleybal en ook voor de regio iets willen doen, naast uiteraard proberen ons klantenbestand uit te breiden”, aldus een verantwoordelijke van de supermarkt.

Lokale volleybalspelers die bij clubs in het Maasland zitten hebben een tijd geleden toestemming van de ouders moeten vragen om foto’s te maken om zodoende aan het project deel te kunnen nemen.

De actie zal vanaf eind deze maand gaan lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here