Stadsbestuur Maaseik wil ook kleinere bedrijven naar Jagersborg halen (video)

Het bestuur van de provincie Limburg heeft beslist om het bestaande provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan (PRUP) en het bestaande gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (GRUP) aangaande het bedrijventerrein Jagersborg in Maaseik te herzien. De opmaak van een nieuw PRUP vervangt beide bestaande plannen en heeft als doel de gebruiksmogelijkheden van het bestaande bedrijventerrein te optimaliseren.

“We willen met name met een aanpassing er zorg voor dragen dat ook kleinere bedrijven de weg naar Industrieterrein Jagersborg in Maaseik weten te vinden”, zo vertelt Schepen Yvonne van Dooren van de Stad Maaseik.

“Er staat nog 25 procent van de percelen leeg, daar heeft dit toepassing op”, aldus de Schepen die vertrouwen heeft dat volgend jaar alles gerealiseerd moet zijn.

De aanpassingen en meer kunnen nog tot en met 9 november 2017 worden ingezien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here