Lekkerste vlaai komt uit Stramproy

Bakker Joost Snijders uit Stramproy bakt de lekkerste Limburgse vlaai. Dat concludeerde de jury van de keuring woensdag 11 oktober.

Bakker Snijders maakt een appelvlaai en een abrikozen-linzenvlaai waarover de jury vol lof was, aldus 1Limburg.

“Zowel de appel- als ook de linzenvlaai zijn uitstekend van kwaliteit. Een lust voor het oog en voor de smaakpapillen”, aldus juryvoorzitter René Vries. “Het is zeer de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze bakker.”

In totaal deden 60 bakkers en 130 leerling-bakkers uit Limburg en Zuidoost-Brabant mee aan de keuring. Het is voor bakker Joost Snijders de tweede maal dat hij de titel wint. Echte Bakker Thijs Koolen uit Ell werd tweede in de verkiezing.

Foto: Vlaaikeuring Facebook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here