Nederland wil treinverbinding Weert-Hamont

Station Hamont

Burgemeester Theo Schuurmans van Hamont-Achel, die na zijn succes met de treinverbinding Antwerpen-Hamont ook persoonlijk veel gelobbyd heeft voor de verbinding Weert-Hamont, is heel blij met de passus in het Nederlandse regeerakkoord.

“Ik ben heel tevreden”, zegt hij. “We krijgen op die manier verbindingen naar de Maaslijn (naar Roermond – Venlo – Nijmegen), maar ook naar de Avensislijn (Eindhoven – Heerlen -Aken), naar Amsterdam, naar Düsseldorf… In Nederland is men nu echt goed bezig met het oplossen van de missing links in het spoorwegennet. En nu maar hopen dat ook de elektrificering van de lijn Mol-Hamont snel gerealiseerd wordt”, zo vertelt hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here