Stramproyse verenigingen steken handen in elkaar

Stramproy Kerkplein

Het buitenseizoen in 2017 loopt weer op zijn einde, dus ook de buitenactiviteiten gaan in volume naar beneden. In Stramproy is een veelgehoorde kreet dat het gemakkelijk is een activiteit te organiseren. De Dorpsraad spreekt dit niet tegen, maar plaatst wel een kanttekening. “Als voorbeeld haal ik twee grotere activiteiten aan die recentelijk in Stramproy hebben plaats gevonden: de Kunstroute en de Boels Ladies Tour. Allebei uitstekend geslaagde evenementen, met heel veel publiek. Prima zoals Stramproy zich daarmee heeft laten zien aan alle bezoekers. Toch gaat dat allemaal niet vanzelf”, vertelt voorzitter Frans Henderikx van de Dorpsraad Stramproy.

Bij beide evenementen hebben velen een helpende hand geboden. “Om een indruk te krijgen hier de (wellicht niet volledige) opsomming van de betrokken partijen: Nijsmolenbuurt, Handboogvereniging St. Hubertus, Kinder Vakantie Werk, buurtvereniging Wilkro, Zij-Actief, Stichting Roojer Muziek, Jeugd Dorpsraad, Wielerclub Stramproy, Parochie St. Willibrordus, diverse Roojer ondernemers, Werkgroep Kunstroute, De Zaal en de Dorpsraad. Meer dan 15 organisaties die betrokken zijn bij grotere feesten in het dorp. Daarom lukken die evenementen zo vaak! En daar mogen we samen heel trots op zijn”, aldus de voorzitter van de Dorpsraad die op zijn Roojs beluit met ‘eine dikke merci!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here