Running For Lisa haalt 7.500 euro op

Debora Op’t Eijnde uit Neeroeteren heeft zondag 1 oktober de halve marathon in Brussel gelopen, ten voordele van haar buurmeisje Lisa Jacobs. “Met 29 enthousiastelingen stonden we aan de startplek in Brussel, dat gaf bij het startsignaal een kippenvelmoment”, zo vertelt een geëmotioneerde Deborah.

Lisa Jacobs lijdt aan de zeldzame auto-immuunziekte dermatomyositis waar Debora aandacht voor wil vragen. “Ik had nooit gedacht dat er zoveel aandacht voor zou zijn”, vertelt ze. Een hele bus met supporters trok zondag naar Brussel waar ze de lopers hebben aangemoedigd.

De voorlopige tussenstand van 7.500 euro gaat naar de CIB-liga om onderzoek te doen naar en zal naar de zeldzame auto-immuunziekte dermatomyositis.

5 REACTIES

  1. Trots op deze dame!
    Wat een prachtige prestatie en een hartverwarmend initiatief
    Hier wordt de ‘kleine’ wereld beter van

  2. Ik ben oprecht fier op je, Debora . Je hebt een prachtprestatie geleverd , op sportief vlak , maar vooral vanuit je hart ! Je mag terecht trots op jezelf zijn xxx Ik hoop dat kleine Lisa gezond en wel mag opgroeien met Mira en Robe

  3. Bedankt Debora voor alle aandacht die de CIB – Liga hierdoor kreeg, maar ook de auto-immuunziekten in het bijzonder! De giften die hierdoor opgehaald werden en nog moeten binnenkomen zullen naar wetenschappelijk onderzoek van ‘ Poly en dermatomyositis ‘ gaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here