Twaalfde plek voor Jolien Driessens

Op het Belgische kampioenschap in Glabbeek-Vissenaken heeft de uit Molenbeersel afkomstige Jolien Driessens een twaalfde plek weten te behalen. “Ik had gehoopt op een top 10 plaats maar ik had twee schoonheidsfoutjes in mijn proef dus werd het een 12e plaats”, zo vertelt Jolien.

“Ik ben wel heel trots op mijn paard en tevreden over de plaats, het is natuurlijk 12 van héél België”, vervolgt ze glimlachend.

Dit kampioenschap was het einde van het zomerseizoen. Vanaf 15 oktober start het winterseizoen en de eerste wedstrijd waar Jolien Driessens aan zal deelnemen is de paardenzegening (in Donkskamp) van haar eigen club.

Verder staat er nog een belangrijke gebeurtenis op stapel voor Jolien. “Ik moet nu ook de overgang maken met Jalor van de klasse m2 naar z1”, zo besluit ze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here