Route OLS-optocht 2018 bekend

Op zondag 1 juli 2018 zal het Oud Limburgs Schuttersfeest voor de negende maal in de gemeente Kinrooi plaatsvinden. De route die tijdens de optocht wordt afgelegd is bekend.

Aan het einde van de Hoverhofweg zal aan de rechterkant het feestterrein komen. Van daaruit zal ook de optocht vertrekken. Die gaat onder andere via Hoverhofweg – Leustraat – Bongertestraat
– gemeenteplein – De Belder – Dikke Linde – Honsdries – Reystraat.

Een aantal velden in de directe omgeving zullen dienst doen als parking.

Op 1 september huldigde het gemeentebestuur het zestal in het Dorpshuis. Jean Huyskens, Peter Aengeveld, Kim Van Eygen, Evy Dirks, Eric Caris en Jean Van Eygen ontvingen allen een oorkonde. Vanzelfsprekend werd voorzitter René Vounckx en de andere leden van schutterij Sint-Servatius Raam Ophoven ook betrokken bij deze huldiging. De grote receptie voor alle Kinrooise verenigingen is gepland op 14 oktober. Zij kregen de uitnodiging in de bus en kunnen allemaal een afvaardiging – maximum twee personen per vereniging – naar deze receptie sturen. Om van het OLS 2018 een geslaagd evenement te kunnen maken, zijn er immers veel helpende handen nodig. De organisatie rekent dan ook op vele vrijwilligers uit diverse verenigingen.

De organisatie bestaat uit een stuurgroep met Jo Brouns (voorzitter), René Vounckx (ondervoorzitter), Helga Sleven (secretaris) en Erwin Reeskens (verslaggever) en daarnaast de voorzitters van alle aparte werkgroepen naargelang bepaalde thema’s.

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here