Weerman Ruben Weytjens te gast bij Bibliotheek Kinrooi

De laatste jaren is er veel te doen rond het onderwerp klimaatverandering. Een onderwerp wat ons en onze volgende generaties aanbelangt. Toch lezen we nog vaak tegenstrijdige berichten over dit gevoelige thema. Wat is er nu werkelijk aan de hand? Hoe weten we dit, en wat zijn de oorzaken? Weerman Ruben Weytjens uit Neeroeteren zette woensdag 27 september de feiten op een rijtje.

In de bibliotheek van Kinrooi sprak de weerman over de gevolgen voor mens en natuur, maar ook wat we nu reeds merken van de klimaatverandering in onze natuur en leefomgeving en wat op termijn nog mogen verwachten.

Vele belangstellenden waren naar de bibliotheek van Kinrooi gekomen om te luisteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here