Dieren in Nood opent de asieldeuren (video en foto’s)

Dieren in Nood in Kinrooi is een organisatie die vele honden en katten, maar ook andere dieren zoals schapen en meer, opvangt. Op zondag 8 oktober organiseert men een Opendeurdag.

“We hebben een mooie locatie in Ophoven, waarbij we flink ruimte hebben voor onze opvang”, aldus Sofie Cnudde van Dieren in Nood. De organisatie moet het voornamelijk van giften hebben.

Tijdens de Opendeurdag hoopt men vele dierenliefhebbers te mogen begroeten om hen een kijkje achter de schermen te geven.

De opendeurdag zal van 13.00 tot 18.00 uur plaatsvinden bij Dieren in Nood, aan de Eygenweg 1 in Ophoven.

“We combineren de opendeurdag met een vragenparcours waarmee men een bongobon kan winnen om op hotel te gaan met een viervoeter. Ook voorzien we meerdere standjes waar je informatie in kan winnen over vrijwilligerswerk, het adopteren van een diertje en zo meer”, aldus Sofie Cnudde.

“Ook is er een heuse catwalk (of moeten we zeggen doggywalk?) waar de aanwezige hondjes gepresenteerd worden en hun van hun mooiste kant mogen laten zien”, aldus Cnudde die aangeeft dat bezoekers geen eigen husdieren mee moeten brengen. “Onze eigen viervoetertjes gaan die dag al erg veel stress hebben van alle belevenissen; lawaai en beweging; en we willen liefst zoveel mogelijk kans op incidenten uitsluiten. Daarom vragen we vriendelijk eigen hondjes en katten thuis te laten.”

Cnudde vertelt dat zij en haar vrijwilligers ervan overtuigd zijn dat de opendeurdag een succes zal zijn!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here