Goed oldtimerseizoen in Bree (video en foto’s)

Gedurende enkele maanden werd op vrijdagavond in het centrum van Bree een oldtimertreffen georganiseerd. Vrijdag 22 september was de laatste bijeenkomst van dit seizoen. “We kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen”, aldus organisator Luc Martens.

Martens geeft aan dat er enkele vrijdagen geen treffen geweest is, bijvoorbeeld door externe organisaties of het weer dat parten speelde, maar dat over het algemeen vele weken achter elkaar bezoekers van het Vrijthof in Bree oldtimers konden zien. “We doen deze organisatie met een handjevol vrijwilligers, die zijn heel belangrijk om alles te doen slagen. We hadden er nog graag enkelen bij gehad, maar die liggen niet voor het oprapen”, zo vertelt Luc Martens.

Op de vraag of er volgend jaar een vervolg komt, geeft Martens aan hier op de achtergrond al mee bezig te zijn. “Ik denk van wel”, zo besluit hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here